За мен

За мен

Здравейте! Аз съм Мартин Каменов, създател на бизнес, който помага на вашия бизнес да расте чрез ефективни маркетингови и рекламни стратегии.

Възможността да създадете свой печеливш бизнес без пари доказах преди 30 години, когато един ученик стартира бизнеса си без капитали, без персонал, без офис и телефон и дори без интернет. 

Създадох първия си интернет сайт през 1999 година, а през 2001 година стартирах най-големия български сайт за безплатни обяви. През 2003 година разработих Система за управление на съдържанието на интернет сайтове, която надградих за нуждите на големи клиенти като "Национална компания Железопътна Инфраструктура".

През 2009 година създадох алгоритъм за SEO оптимизация, който по-късно интегрирах и в процесите по управление на онлайн репутацията. Това позволява на бизнеса ви да се откроява в онлайн пространството и да привлича повече клиенти.

Нашата фирма Максофт обслужва клиенти от различни бизнеси в България в сферите на рекламата, уеб дизайна, SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг. Специализирани сме в предлагането на рекламни материали, печатни услуги и износ на рекламни продукти в Европа.

Нашите системи за управление на съдържанието предлагат уникални възможности за споделяне на съдържание, което позволява на вашия бизнес да расте с минимални усилия и да инвестира в дигитален маркетинг, като натрупва активи във вашия интернет сайт.

Повече информация за услугите свързани с развитие на Вашия бизнес чрез маркетинг и реклама, можете да намерите на:

www.maksoft.net 
Дигитален маркетинг, уеб дизайн, SEO Оптимизация и реклама

seo.maksoft.com
С много полезни съвети и някои инструменти за SEO оптимизация на сайт и SEO маркетинг

www.maksoft.bg 
Рекламни материали и печат в България

www.brandit-online.eu
Рекламните материали, които изнасяме в Европа